Ona je pokazala DOKUMENT koji je opozicija POTPISALA u Beču 😱

Ana Brnabić, kandidat za predsednika Narodne skupštine, podsetila je danas u skupstini da su poslanici koalicije Srbija protiv nasilja 2022. godine u Beču već priznali nezavisnost Kosova.

Ona je pokazala deklaraciju koju su u Beču pre dve godine potpisali i Marinika Tepić i Aljbin Kurti, a u kojoj se traži hitan prijem takozvanog Kosova u Evropsku uniju.

- Ovo je vaše ogledalo! Ovo je potpisala vaša stranka! Ovi deklaraciju je potpisala vaša stranka! Ovo je potpisala Srbija protov nasilja! Da nezavisno Kosovo postane hitno članica Evropske unije! Zbog toga ne smete reč da kazete o Srbima sa Kosova i Metohije. Naljutiće se Viola von Kramon, Tonino Picula, Josip Juratović Mihael Rot! Vi ste najlepše stvari govorili o Aljbinu Kurtiju, rekli ste da je intelektualac. Vi ste nezavisno Kosovo već priznali - rekla je Brnabić.

Foto: N1/N1

Dok je ona govorila, članovi koalicije Srbija protiv nasilja opet je fizički krenula ka predsedavajućem Stojanu Radenoviću.

- Evo, poštovani građani Srbije, sve možete da vidite kakva je politika koalicije Srbija protiv nasilja. Oni su siledžije i nasilnici, samo to imaju da vam ponude - rekla je Brnabić.

Podsećamo, juče se navršilo 20 godina od Pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji, kada je 4.000 Srba proterano sa svojih ognjišta. Predstavnici koalicije Srbija protiv nasilja nisu našli za shodno da se oglase o tome, makar i napišu saopštenje već su nastavili da vode svoju politiku mržnje prema Aleksandru Vučiću.

Autor: Pink.rs