OPOZICIJA u Narodnoj skupštini PRAVI HAOS

Kandidatkinja za predsednicu Narodne skupštine Ana Brnabić upitala je danas opoziciju da li postoji ijedna tragedija koja će se dogoditi u republici Srbiji a koja neće biti iskorišćena za njihovu političku promociju.

Nakon što se poslanik Zdravko Ponoš dotakao tragedija koje su se desile u poslednja dva dana u zemlji, poslanica Ana Brnabić ga je upitala da li postoji tragedija ili zločin, koji se završi smrtnim ishodom, a da on to ne vidi kao svoju političku mogućnost i šansu.

- Postoji li čovek koji u ovoj zemlji izgubi život, tragično završi život, umre, pogine, bude ubijen, a da Zdravko Ponoš ne vidi istog momenta svoju političku šansu?! To skandalozno - rekla je Brnabić.

Foto: Aleksandar Stanković/Aleksandar Stanković

- Ako Zdravko Ponoš misli da to na bilo koji način doprinosi dostojanstvu Narodne skupstine Republike Srbije, onda ja dostojanstvo razumem na potpuno drugačiji način. Ne postoji zemlja na svetu i parlament u kome kada se nešto tako desi, a dešava se nažalost u svim zemljama na svetu, da se neko iz opozicije uhvati za to da kritikuje vladu, ministra, vladajuću koaliciju, predsednika zemlje ili bilo koga drugog, već su to ljudi koji razumeju dostojanstvo institucija, dostojanstvo  parlamenta i dostojanstvo ljudskog života. Ponoš nema razumevanja čak ni za dostojanstvo ljudskog života - naglasila je premijerka.

Autor: Novosti.rs