Piksi: Nije mi jasno kako je Partizan do marta bio prvi 🤔

Crvena zvezda je u samo nekoliko dana uspela da prestigne Partizan na tabeli Mozzart Bet Superlige Srbije i da napravi zakaženu razliku. Posle utakmica koje su odigrane u vikendu za nama crveno-beli imaju 4 boda prednosti. ⚽

Crno-belima je sve krenulo nizbrdo posle večitog derbija u kom su čak imali prednost od 2:1 na stadionu Rajko Mitić, ali nisu uspeli da je sačuvaju. Bilo je pravo čudo kako su sa igračem manje uspeli da sačuvaju mrežu i osvoje 1 bod.

Selektor reperzentacije Dragan Stojković danas je govorio i o srpskom klupskom fudbalu, pa se tako osvrnuo na večiti derbi ali i na stanje na tabeli:

Ne znam kako je uopšte Partizan bio do marta meseca na prvom mestu, jer je ogromna razlika u igračkom kadru. Nemerljiv roster. Zvezda će da bude prva, Partizan drugi. To je gotovo. Biće interesantno za četvrtu poziciju.

Selektor je rekao da je na derbi došao pre svega zbog Mijailovića i Baždara koje je pozvao u reprezentaciju 🧐:

Pravo da vam kažem išao sam da vidim derbi uživo zbog Mijailovića i Baždara, koji su na ovom spisku. Generalno sam zadovoljan onim što sam video, iako su stranci glavni igrači. Baš dobar derbi, jako mi se svideo, intezitet, puno šansi, puno golova.

Autor: redportal.rs