Vučić ugostio učenike osnovnih škola sa KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je učenike osnovnih škola sa Kosova i Metohije. 👇

Draga deco iz svih delova KiM, naše Srbije, dobro došli u drugi deo naše Srbije. Hvala vam što ste danas ovde u Beogradu, na 20. godina pogroma srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini, koji istim žustrinom traje i danas.

Rekao je Vučić i dodao:

Ni metode ne menjaju mnogo, uz istu sladostrasnu podršku onih koji su ih posržavali bombama 1999. godine, u drugačijoj formi. Hvala nastavnicima, roditeljima, direktorima, hvala što ih vaspitavate, volite Srbiju. Znate da imate jedan glavni grad, Beograd. Nadam se da ćete imati vremena da zavolite i druge delove otadžbine.
View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

IZVOR: IG / buducnostsrbijeav

Vi koji ste danas neko, na našem KiM, vi ste neko ko je uprkos željama onim koji su niko. Baš zato što ste neko, vi stojite i opstajete na svome, jer ste na svome. Kao što je rekao patrijarh Porfirije, mi smo duhovno sa vama na svakom mestu u Kosovu. Deco, drago mi je što ste u našem Beogradu videli sve ono lepo što naša jedina prestonica može da ponudi. Želim vam da dugo živite tamo, da često dolazite u Beograd, volite svoju Srbiju. Ovaj težak dan ćemo završiti svečanom akademijom u Beogradskom dramskom pozorištu. Nikada nećete biti sami, uvek smo uz vas.

Naveo je predsednik Vučić, prenosi pink.rs.

Autor: pink.rs