Smatram da je pored mene imala sve što je poželela, naglasio je Stanislav! 😎

Tokom sinoćne večeri gledaoci TV Pinka su imali priliku da prate emisiju Pitanja novinara. Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio je pitanje Stanislavu Krofaku, koji je istakao da vidi tugu i bol u očima svoje bivše devojke Mione Jovanović. 👇

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga

- Stanislave, govrio si dok je Miona govorila o vašem zajedničkom životu kako to nije istina što je pričala - rekao je Darko.

- Pogledajte kakva je sa njim, a kakva je bila sa mnom. Ona je pored mene sijala. Nezdovoljna je sad. Drugačije izgleda pored Ša - kazao je Stanislav.

- Misliš da ona odnos sa Ša predstavlja kao da joj je sve po volji, a da zapravo nije tako - upitao je Darko.

- Moguće. Smatram da je pored mene imala sve što je poželela. Jedino sam video da želi da peva i da se bavi pevanjem i da neće ono što sam joj ja govorio da može da radi. Podržao sam je da ovde dođe - rekao je Stanislav.

- Miona je izgledala ovde premršavo kad je došla. Ja sam je pohvalio da prelepo izgleda kad se ubucila. Možda je napolju imala neke tretmane u salonu posebne, sređivala se više, pa zato je možda po njegovom mišljenju izgledala bolje. Ona je možda imala sve pored Stanislava, ali ona nije imala slobodu da radi to što hoće - kazao je Ša.

- Miona je rekla da se nisi pojavio nakon što je ona završila svirku u Bosni - dodao je Darko, prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga

- Ja sam joj rekao da ne mogu da idem svaki put po nju na svirku. Rekao sam joj, kad je rekla da dođem po nju da ću doći kad odmorim, ali da me ne pita glupa pitanja. Naglasio sam da me ostavi ako će da mi prebacuje to. Što se mene tiče, taj odnos je za mene gotov, definitivno - rekao je Stanislav.

- Zbog čega nije prekinula sa tobom pre ulaska u rijaliti, ako nija imala poverenje u tebe - upitao je Darko.

- To i mene zanima. Ako joj je išta smetalo, trebalo je da kaže onda sve - istakao je Stanislav.

- Kakav Miona signal daje Ša kad ne želi da ga poljubi - upitao je Darko.

- Prema meni je sasvim bila drugačija. Da meni devojka radi nešto kao što radi Miona Ša, ja bih odmah taj odnos prekinuo - istakao je Stanislav.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: Pink.rs