Intuicija mi govori da treba da se smirim i udam jer imam trideset godina, iskreno je rekla Iva 👇

Nekadašnja rijaliti učesnica i pobednica Zadruge 3 Iva Grgurić nedavno se oglasila iz bolnice nakon operacije smanjivanja grudi, tj. uklanjanja silikona iz grudi. Kako je istakla za medije, oseća se dobro, a priznala je i da je preterala sa uvećanjem grudi, te je iz tog razloga odlučila da ponovo ode pod nož. 💉

- Prošlo je odlično, boli skoro da i nema. Ostaću da prespavam u bolnici i ujutru idem kući. Stvarno sam super i hvala Bogu prošlo je bolje od očekivanog - rekla je kratko Iva nakon operacije, kako piše Blic, prenosi 24sedam.rs.

Iva je sa sobom u bolnicu povela i majku kao podršku. 💖

- Osećam se kao da sam krenula na kafu, a ne na smanjivanje grudi. Povela sam predivnu majku sa sobom kao podršku koja mi generalno ne treba, jer se osećam dobro. Ovo mi je neki put već da radim grudi, malo sam preterala, uvek je u prvom planu to -  izjavila je Grgurićeva i dodala:

- Kod svakog je drugačija situacija u zavisnosti šta radite, ali mislim da košta oko tri hiljade evra. Intuicija mi govori da treba da se smirim i udam jer imam trideset godina. Preterala sam, treba da priznam grešku.

Iva je na svom Instagram nalogu objavila nekoliko fotografija iz bolnice i tako pokazala kako izgleda nakon intervencije. 👇

Foto: Instagram.com / @iva_grguric_official

Autor: Redportal.rs / K.Đ.