Pank bend je novi EP nazvao Povratak na lepak

Posle nekoliko godina pauze, obrenovački bend Posno prase predstavlja novi EP „Povratak na lepak“ objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Posno Prase je pank rok bend iz Obrenovca, nastao 2007. godine. Njihov zvuk karakteriše mešavina različitih stilova, uglavnom pod uticajem pank rok sastava sa severno-američkog kontinenta. Članovi benda su Zlatko Rakonjac (glavni vokal), Miloš Vasiljević (bubnjevi iprateći vokal), Vukašin Miličević (bas gotara), Miloš Pavlović (solo gitara i prateći vokal) i Bogdan Rističević (ritam gitara).

Najnoviji EP benda Posno prase pod nazivom„Povratak na lepak“ obljavljen je u izdanju diskografskekuće Multimedia Music u martu 2024. godine. EP je snimljen 2023. godine u studiju Rat, a miks je istegodine radio Saša Otašević u studiju Mašina 23.

Foto: Marko Papajić

- Posle nekoliko godina pauze, nadolazi inspiracijaza nove stvari i bend najavljuje povratak kao što isam naziv izdanja govori 😊. Potreba ka novompočetku, stvaranju i izražavanju, stvara jačientuzijazam nego ikada ranije - kažu članovi benda idodaju da je ovih 7 pesama koje se nalaze na EP-usamo početak u daljem stvaranju: - Nekoliko godinastariji i zreliji ostajemo verni našem zvuku. Samismo napravili sve pesme, snimili u našem studiju iuradili cover izdanja“.

Bend Posno prase za naredni period najavljuje i novi spot ali i koncertne promocije izdanje: - Uplanu je da promovišemo izdanje što bolje, sa što više video materijala, svirki iprisutnosti preko društvenih mreža i ostalih aktuelnih kanala komunikacije.

EP „Povratak na lepak“ dostupan je na svim relevantnim muzičkim platformama, kao i na YouTube kanalu Multimedia Music.

Autor: redportal.rs