Oštećena se opirala i zadobila lake telesne povrede, kao i svedok koji je sprečio uhapšenog da izvrši ono što je nameravao

Policija je uhapsila mladića za kojeg se sumnja da je uhvatio devojku oko struka, izvukao je na terasu i tražio da skoče zajedno. Oštećena se opirala i zadobila lake telesne povrede, kao i svedok koji je sprečio uhapšenog da izvrši ono što je nameravao.

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici su odredili zadržavanje V. K. (30) zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

On se tereti da je, u svom stanu na Novom Beogradu, u kojem se nalazio sa oštećenom J. M. (28) i svedokom L. Đ. (23), uhvatio oštećenu oko struka, izvukao je na terasu i tražio da skoče zajedno, navodi se u saopštenju suda, a prenosi RTS.

Oštećena se opirala i zadobila lake telesne povrede, kao i svedok koji je sprečio uhapšenog da izvrši ono što je nameravao.

Uhapšeni je sa terase devetog sprata skočio na terase nižih spratova, čime je izazvao veliku uznemirenost građana koji su se okupili ispred zgrade i pozvali policijske službenike koji su uhapsili V. K., a potom izvršili pretres stana u kom su pronašli materiju nalik na opojnu drogu, što će biti utvrđeno naknadnim veštačenjem.

Uhapšeni će biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, nakon ćega će javnost biti o svemu obaveštena.

Autor: Rts.rs