Konstatovane su joj i lake telesne povrede

Policija u Tivtu uhapsila je E.S. (30) koji se sumnjiči za protivpravno lišavanje slobode i silovanje jedne ženske osobe.

Iz Uprave policije Crne Gore saopćeno je da je 10. februara u tivatsku policiju došla oštećena koja je prijavila nasilne povrede, piše Avaz.

- Odmah je transportovana u prostorije Hitne medicinske pomoći Tivat na ukazivanje lekarske pomoći. Radom na ovom predmetu policija je došla do sumnje da je oštećena, 9. februara u večernjim časovima, u mestu Dobrota u Kotoru, protivpravno lišena slobode, te je odvedena u jednu kuću na teritoriji opštine Tivat gde je nad njom izvršeno krivično delo silovanje. Ona je narednog dana uspela da se oslobodi i pobegne iz pomenutog objekta, te da dođe u prostorije tivatske policije i prijavi događaju - navedeno je u saopštenju.

Iz Uprave policije su naveli da je ona nakon lekarskih pregleda u Hitnoj medicinskoj pomoći Tivat transportovana na ukazivanje dalje lekarske pomoći u Opštu bolnicu Kotor gde su joj konstatovane lake telesne povrede.

- Službenici Stanice kriminalističke policije Odeljenja bezbednosti Tivat su u saradnji i po nalozima tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, preduzeli intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te identifikovali i lišili slobode E.S. (30) koji se sumjniči za gore pomenuta krivična dela. Njemu je nakon privođenja postupajućem tužiocu određeno zadržavanje do 72 sata - navode iz policije.

Autor: Avaz