Ceo život se bavim muzikom, a baka i deka to nikada nisu mogli da dožive, rekla je Zorja u emisiji 📺

Tokom sinoćne večeri u najnovijem izdanju emisije AmiG Show na TV Pink voditelj Ognjen Amidžić ugostio je učesnike ovogodišnje Pesme za Evroviziju, među kojima su se našli Džordži, Dušan Kurtić, Breskvica i Zorja. 🎶

Zorja je na pomenutom muzičkom takmičenju osvojila 3. mesto sa pesmom Lik u ogledalu. Ona je tokom emisije otkrila da je pesma lična i da govori o identitetu, te da je izvedbu pesme na znakovnom jeziku posvetila baki i deki koji ne mogu da čuju pesmu jer su glovonemi. 👇

Foto: Printscreen YouTube / AmiG Show

- Izvedbu na znakovnom jeziku sam posvetila baki i deki, jer oni ne mogu da čuju pesmu. A pesma je lična priča, računala sam da će da se povežu ljudi koji se bore sa identitetom ili pronalaze sebe u bilo čemu - rekla je Zorja, a potom priznala:

- Cela mamina strana je gluvonema. Ceo život se bavim muzikom, a oni to nikada nisu mogli da dožive do kraja, samo kada me vide. Kada sam svirala violinu, baka i deka stave ruku, da osete vibraciju - ništa to specijalno njima ne znači, ali im je drago što se bavim nečim čim volim.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Zorja (@zorja__)

IZVOR: IG / @zorja__

Zorja je istakla da, iako ne mogu da čuju pesmu, uvek mogu da vide i osete njenu emociju, te da je to jako bitno! 💖

- Razgovarala sam sa mamom o tome, šta kažu oni kada mama priča s bakom i dekom o tome što ja radim. Kažu da njima znači kad ja pokažem to U, početak, kada zamrdam, pokažem telom svoju nameru, emociju u svom izrazu i u tom načinu pokreta ruku oseti se to. Sam tekst ne može da se prevede u potpunosti takav kakav je, ali negde ipak razumeju, emociju svako razume - objasnila je Zorja, kako prenosi Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / AmiG Show

Autor: Redportal.rs / K.Đ.