Evo koliko novca želi za povredu časti i ugleda 💸

Anđela Jovanović, mlada glumica i ćerka glumačkog para Dragana Jovanovića i Branke Pujić, odbila je da se u seriji Radio Mileva pojavi u istom kadru sa glumcem Branislavom Lečićem i zbog toga je dobila tužbu od njega. ☝

On je, naime, trebalo da se pojavi u epizodnoj ulozi u četvrtoj sezoni, a Anđela je potvrdila da je dobila tužbu i otkrila zašto je odbila da bude sa njim u kadru. 👇

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji Radio Mileva. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima neprijatnog iskustva iz prošlosti.

Foto: Instagram.com/_blejzmodesti

Kako se dalje navodi, Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za zlostavljanje. 

Lečić u tužbi tereti Anđelu Jovanović za povredu časti i ugleda i od nje traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara.

U Lečićevoj tužbi u koju je Blic imao uvid, navodi se da kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije "Radio Mileva", javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije, napustiti projekat iz revolta, prenosi 24sedam.rs.

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

U tužbi se dalje tvrdi da je producentska kuća bila primorana da otkaže angažman Lečiću imajući u vidu da Anđela Jovanović više godina igra u seriji i da prema njenom liku publika gaji određene simpatije.

Optužbe sa kojima se suočavao Lečić 👇

Lečića je pre nekoliko godina glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine, ali je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo taj slučaj. Samo nekoliko dana nakon Danijele Štajnfeld u javnost je izašla i Merima Isaković, nekada istaknuta mlada glumica bivše Jugoslavije, a danas klinička psihološkinja koja je takođe za magazin Nedeljnik rekla da ju je Lečić silovao 1978. godine kada je imala samo 18 godina.

Taj slučaj nije dospeo do suda s obzirom na protok vremena.

Foto: Printscreen YouTube/ Hold Me Right Film

Autor: 24sedam.rs / Redportal.rs