Gačević i Daničić su odmah nakon svirepog ubistva srpskog reprezentativca pobegli u stan, a sumnja se da im je u tome pomogao saučesnik

Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), koji se sumnjiče za monstruozno ubio MMA borca i reprezentativca Stefana Savića (23) na Dorćolu, presvukli su krvavu odeću u jednom stanu kod Đerma, saznaje se nezvanično.

Gačević i Daničić su odmah nakon svirepog ubistva srpskog reprezentativca pobegli u stan, a sumnja se da im je u tome pomogao saučesnik, navodi izvor.

- Policija je poslala krvavu odeću na veštačenje. Sumnja se da su ubice u nekom šteku, ali je sigurno da su imale tipera u kafiću na Dorćolu u kojem je pre ubistva sedeo Stefan sa društvom. Pola sata pre ubistva, jedan drug je otišao kući, a on je ostao još da sedi unutra. Kada su se Gačević i Daničić pojavili na ulazu kluba, Stefan je ustao, a oni su ga odmah napali noževima - priča sagovornik.

On navodi da su dvojica zlikovaca kukavički krenuli odmah da bodu noževima Stefana, koji je bio goloruk.

- Da im se suprotstavio odmah u kafiću, možda ne bi došlo do tragičnog ishoda - dodaje on.

Ubistvo MMA borca, Stefana Savića, dogodilo se u noći između 23. i 24. februara. Te večeri, Savić je bio u provodu sa društvom u Dobračinoj ulici u Beogradu, a u blizini se nalazi i sedište MMA kluba.

Nadzorne kamere su takođe snimile ubistvo MMA borca, a na njima se vidi kako Stefan beži od ubica nakon čega ga oni za manje od minuta ubijaju, te se vraćaju Dobračinom ulicom, šetajući, kao da se ništa nije dogodilo.

Autor: redportal.rs