Brat se sumnjičio da je Dejanu pomogao da prebaci telo devojčice na drugu lokaciju

D. D. (40), brat Dejana D, osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), preminuo je rano jutros u PU Bor, nakon što mu je pozililo.

- D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt - saopšteno je iz policije i navedeno da će obdukcija biti obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu, piše Telegraf.

Podsetimo, D. D. je u petak određeno zadržavanje do 48 sati, a zbog sumnje da je bratu Dejanu, zajedno sa ocem R. D. (73) pomogao da telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja prebaci na za sada nepoznatu lokaciju.

D. D. i njegov otac trebalo je danas da budu saslušani u Tužilaštvu, a pre isticanja mere zadržavanja.

Podsetimo, nešto posle 12 časova pred kuću osumnjičenog Dejana D. u Zlotu, u kojoj je ostala samo njegova majka, stigla je ekipa Hitne pomoći i inspektori. Iako je prva informacija bila da je Hitna stigla jer je ženi pozlilo, veruje se da su lekarske ekipe dežurale u trenutku kada su joj saopštavali da joj je mlađi sin preminuo tokom jutra.

U međuvremenu je Hitna napustila kuću osumnjičenog, a nije poznato u kakvom je stanju majka.

Podsetimo, Dejanu je ranije određen pritvor do 30 dana, dok je njegovom ocu određeno zadržavanje do 48 sati.

Autor: telegraf.rs