Telo devojčice Danke Ilić još uvek nije nađeno 👇

Telo devojčice Danke Ilić još uvek nije nađeno i tužulaštvo praktično mora doneti adekvatnu odluku o dvojici osumnjičenih. 👇

Istraga vezana za pronalazak tela male Danke Ilić pomalo posustaje s obzirom na to da telo devojčice još uvek nije pronađeno. Više javno Tužilaštvo u Zaječaru ce Radoslava Dragijevića, oca osumnjičenog za ubistvo devojčice, koji je bio saučesnik u premeštanju tela na drugu lokaciju, pustiti po isteku produzenog pritvora 29. maja i on će se braniti sa slobode.

Dragijević i Janković su sa veštačenja iz psihijatrijske zatvorske bolnice iz Beograda vraćeni u pritvorsku jedinicu sa rezultatima da su uračunjivi, pa se u javnosti sve češće postavlja pitanje da li postoji zakonski okvir njihovog daljeg držanja u pritvoru.

- Sagledavajući sve okolnosti VJT u Zaječaru predložilo je produžavanje pritvora osumnjičenima za ubistvo, Dejanu Dragojeviću i Srđanu Jankoviću na još 30 dana, zbog postojanja sumnje i okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva osumnjičenih i okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti i falsifikovati dokaze i tragove krivičnog dela. Takođe u obzir se uzima i način izvršenja i težina posledica krivičnog dela koja su dovela do uznemirenja javnosti, ističu u Višem javnom Tužilaštvu u Zaječaru. O svemu dodatno ukoliko se nešto izmeni javnost će biti blagovremeno obaveštena - piše Telegraf, prenosi Pink.rs.

Autor: Pink.rs