Raymond Weil jedan je od vodećih, tradicionalnih luksuznih švajcarskih brendova poznat po svojim skupocenim, elegantnim i vanvremenskim meračima vremena

Gost Beograda sledeće nedelje biće predstavnik čuvene kuće Raymond Weil, dobitnik najprestižnije nagrade za ručne satove CPHG 2023 (Grand Prix de l’Horlogerie de Genève) - Jose Maria Ramos.

Tim povodom, pod sloganom Tango sa vremenom u ponedeljak, 4. marta u prostoru Pavillion Socila Club na Dorćolu, biće predstavljeni novi modeli satova brenda Raymond Weil, pod nizvom Millesime Small Second

Gospodin Jose Maria Ramos Amatriain, direktor razvoja poslovanja kompanije Raymond Weil – član porodice Weil , biće specijalni gost, a ujedno i domaćin cele večeri. 

Kolekcija Millesime predstavlja pravi dragulj i senzaciju za sve ljubitelje satova. Upravo ova kolekcija je dobitnik Gran Prija 2023 za najinovativniji model švajcarskog horološkog udruženja iz Ženeve. U pitanju je najprestižnije priznanje u svetu horologije. Žiri za ovu nagradu činilo je čak 850 najvećih svetskih eksperata za časovničarstvo.

Foto: Raymond Weil/Raymond Weil

Na događaju u Beogradu biće predstavljeni ambasadori brenda za Srbiju, Aleksandra Duende, DJ i dizajnerka nakita i odeće i  Stefan Milenković – naš istaknuti violinista i profesor na novosadskoj Muzičkoj akademiji.Ambasadori će svojim prisustvom uveličati ceo događaj, ali će učestvovati i u samom programu.

RAYMOND WEIL jedan je od vodećih, tradicionalnih luksuznih švajcarskih brendova poznat po svojim skupocenim, elegantnim i vanvremenskim meračima vremena. Brend je jedinstven po tome što se i dalje nalazi u porodičnom vlasništvu i što kompaniju danas vodi treća generacija porodice osnivača. Osnivač brenda, gospodin Weil je bio školovani klasični muzičar, veliki zaljubljenik u umetnost i ta neraskidiva veza muzike, ritma i vremena svojstvena je brendu od prvih dana do danas. Od naziva kolekcija Tokata, Sonata, Tango, pa do jedinstvene simfonije vrhunskog kvaliteta i dizajna. Otuda i inspiracija za naziv i karakter cele večeri u Beogradu.

Domaćin i organizator ovog događaja je kompanija BOMAR, vodeći brend lepih satova i nakita na našem tržištu.

Autor: Redportal.rs