Tradicionalni koncert grupe The Bestbeat u okviru ciklusa Mala škola bontona

Tradicionalni koncert grupe The Bestbeat u okviru ciklusa Mala škola bontona – Kako se sluša koncert biće prvi put uživo emitovan na Youtube kanalu Slušate Kolarac:

Ciklus Mala škola bontona - Kako se sluša koncert, u organizaciji Centra za muziku Kolarčeve zadužbine, namenjen je najmlađoj publici i njihovim roditeljima sa idejom da decu na što zanimljiviji način uvede u svet muzike. Voditelj ovog jedinstvenog programa je Miloš Milovanović koji na veoma specifičan i originalan način decu vodi kroz ovaj program. 

Foto: PROMO

Na predstojećem koncertu mališani će imati priliku da se upoznaju sa muzikom legendarnog benda The Beatles u interpretaciji tribjut benda The Bestbeat, koji već 13 godina na Kolarac donose zvuk 60-ih godina. 

Pored live prenosa najzanimljivijih koncerata u okviru Zadužbine, tokom prošle godine na Youtube kanalu Slušate Kolarac započeto je emitovanje novih formata - Kolarac podcast i Kolarac ArtBeat10, u okviru kojih se gledaoci mogu upoznati sa mnogobrojnim umetnicima iz zemlje i sveta.

IZVOR: YT / Slušate Kolarac

Autor: redportal.rs