Sve kako bi opravdala plastični izgled! 🙉

Megan Foks je i ove godine prisustvovala najvažnijem sportskom događaju, Super boulu. Društvo joj je pravio njen verenik, kontraverzni muzičar Mašingan Keli.

Njih dvoje su se nakon toga pridružili Tejlor Svift i Travisu Kelsiju, kako bi proslavili trijumf Čifsa. Tom prilikom je Megan izbacila nekoliko slika na njen Instagram profil. Ono što je njenim pratiocima upalo u oči je njeno lice koje izgleda skamenjeno i prezategnuto, zbog očiglednog preterivanja sa botoksom. U komentarima su je uporedili sa Kardašijankama, što i te kako ima smisla.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Megan Fox (@meganfox)

Izvor: Instagram/@meganfox

Ipak, kontraverzama tu nije kraj. Megan je očigledno znala kakve će komenatre njen izgled izazvati, pa je pažnju pokušala da preusemri na nešto drugo. Naime, ona je u opisu napisala sledeće:

O moj Bože, ljudi, vidite koliko drugačije… uopšte ne izgledam. Ispostavilo se da je to bila samo loša slika na mobilnom telefonu na kojoj izgledam kao ukrajinska lutka za naduvavanje, a u STVARNOSTI izgledam kao jedna od onih super skupih silikonskih seks lutaki koje možete nabaviti samo u Japanu 💁🏻‍♀

U svojoj nameri je uspela samo delimično, jer je navukla gnev ljudi. Negativni komentari su se nizali:

U stvarnosti izgledaš kao 40-ogodišnja žena i nemaš veze sa prelepim Ukrajinkama... Razočaravajuće... Ružno je da tako pričaš o ukrajinskim ženama, zašto tako predstavljaš sebe?... Žene u Ukrajini ginu zbog rata, braneći svoju zemlju. Zbog ove izjave nisi dostojna nijednog njihovog nokta... Izgleda da je ksenofobija prema Istočnoj Evropi i dalje zastupljena u Holivudu...

Autor: redportal.rs