Kako će kum Ša sve podneti? 🤔

Došlo je vreme za 2. deo svadbenog veselja mladenaca Mione i Stanislava. 🤩💥🔥

Mladenci su danas tokom dana obavili stare srpske običaje kao što su gađanje jabuke, kupovina mlade... zaigralo se i kolo i to sve pred očima Mioninog momka Ša koji je danas u ulozi kuma, a večeras nas očekuje venčanje, kao i gala žurka uz vrhunske muzičke izvođače. 🥳🎶🎤

Foto: TV Pink Printscreen

Program će i večeras voditi sjajni Bora Santana, koji pored svog angažmana na RED TV u jutarnjem programu, vodi i emisiju Balkanska veselja, te je upravo danas pokazao zašto je broj jedan u onome što radi.

Legendarna pevačica Nada Topčagić i orkestar Mikice Gačića, koja svakim svojim ulaskom u Belu kuću, podigne atmosferu do usijanja i napravi žurku o kojoj se nedeljam priča i piše i koja napravi pravi tektonski poremećaj u Šimanovcima.

Pored Nade, za atmosferu će biti zadužena i bivša učesnica rijalitija Zadruga i pevačica Nadežda Biljić, koja je, podsetimo, bila zadužena i za vrhunsku atmosferu na Krofakovoj momačkoj večeri. Tu će biti i već dobro poznat učesnicima Dj Neba, te ne sumnjamo da će atmosfera biti pred ključanje, a da učesnici Elite ni ne slute šta ih očekuje.

Podsetimo, direktorka Pinka Milica Mitrović objavila je na svom Instagram nalogu da je televizija Pink u dnevnom terminu bila ubedljivo najgledanija televizija na ovim prostorima sa šerom od 21%, o čemu više možete pročitati u tekstu ispod.

Budite uz televiziju Pink. 😎

Autor: redportal.rs