Posebnu odluku će doneti u naredna 3 meseca ☝🏻

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović izjavio je da se posle skoro desetak dana na Bliskom istoku vraća u Srbiju, i to posle veoma uspešnog sajma u Rijadu, odnosno najvećeg sajma naoružanja na Bliskom istoku 💪🏻, piše Pink.rs.

- PR-DC je ostvario veliki uspeh i potpisao ekskluzivni ugovor sa kompanijom RAKAA, jednom od najvećih kompanija za promet naoružanja 😎. Pored toga, u Dubaiju smo proveli poslednji dan u razgovorima i pregovorima za različite kategorije budućnosti kada je u pitanju razvoj PR-DC-ija. Ono o čemu moramo da razmislimo i odluku koju moramo da donesemo, pored one o izgradnji jednog proizvodnog kapaciteta u Saudijskoj Arabiji, to je naša odluka da li ćemo se baviti proizvodnjom upaljača granata, zapravo mina i raketnim programom, tu odluku ćemo doneti u naredna 3 meseca - rekao je Mitrović i dodao:
Tržište je tako veliko i toliko dobrih i ozbiljnih kontakata i odnosa sa našim domaćinom smo napravili, da, rekao bih, u ovoj kategoriji, samo nebo je granica 🤩🍀.

Željko Mitrović je otkrio i da je tokom leta morao da dopisuje tekst za njegovu predstavu Lucifer, te da zbog glasne muzike Miloš Petrašinović nije mogao da spava 😂.

- Ono što ga još više nervira - to je količina cigareta koju sam potrošio do sada 😅. Već je pakla i po otišla, a nismo ni sat i po u vazduhu. Imamo još oko 5 i po sati, ali Miloš se dobro drži ☝🏻 - rekao je Mitrović.

Miloš Petrašinović, inženjer i suvlasnik kompanije PR-DC, nadovezao se rekavši da već 3 nedelje kruže po Bliskom istoku i da posle Umeksa u Abu Dabiju i sajma naoružanja u Rijadu imaju neverovatne rezultate 😎.

- Veoma sam ponosan na nas i na ceo tim u Beogradu koji je uspeo da stvori proizvode koji su privukli veliku pažnju - naveo je Petrašinović i dodao da na velika pitanja u narednom periodu moraju da daju odgovor.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Željko Mitrović je na kraju otkrio i jednu zanimljivost sa leta:

Miloš, kao proizvođač i kao glavni inženjer u jednom kapacitetu koji proizvodi bespilotne letelice, malopre se čudno poneo kada je na otprilike 25 milja primećen jedan kumulonimbus, jedan gradni oblak, malo se stvar zatresla, avion je imao turbulencije, a Miloš je odmah otrčao do pilota da pita je li sve u redu. Tako da, neverovatno je da neko ko se bavi bespilotnim letelicama nije naučio da je turbulencija u vazduhu normalna stvar, ali to govori i o kvalitetu naših dronova, koji se ne mrdaju, osim misije koju im zadamo da odrade u vazduhu ☝🏻.

IZVOR: YT / RTV Pink Official

Autor: pink.rs