Kraj nakon 22 godine zajedničkog života 💔

Razvod para Meline i Harisa Džinovića ostavio je domaću javnost u šoku, ali sada se otkrivaju detalji o tome kako će izgledati raspodela imovine. 🏚 Prema informacijama koje su se pojavile u medijima, Melina Džinović neće tražiti deo imovine u ovom procesu razvoda. 👇

Kako prenose Kurir.rs i Pink.rs, izvor blizak paru otkriva da Melina ne želi materijalnu korist od razvoda, te da je zahvalna Harisu Džinoviću na podršci u njenoj modnoj karijeri.

Svašta se piše poslednjih dana, ali Melina nije materijalista. Svesna je da nekretnine i sve što je stekla u braku s Džinovićem ostaje naslednicima. Njoj je Haris pomogao da se probije u modnoj industriji, i to na svetskom nivou. To joj je bilo najvažnije. Ona je svoj san ostvarila. Uspešna je samostalna i poslovna žena koja ne zavisi od supruga. Emocije su se među njima ugasile i to je glavni razlog zbog čega su rešili i papirološki da se razvedu. 💔

Dok javnost još pokušava da shvati razloge za razvod, Melina Džinović je, kako saznaje pomenuti medij, već nekoliko dana unazad napustila domovinu i otputovala u Sarajevo, gde trenutno boravi. Sa druge strane Haris Džinović, koji je viđen ispred kuće prošle četvrtka, nije želeo komentarisati ovu životnu promenu.

Iako se pisalo da će Melina ostati u vili na Senjaku sa decom, vrednošću više od 2.000.000 evra, zasad ostaje nejasno kako će se konačno odvijati ova priča o razvodu jednog od najpoznatijih domaćih parova. Neki izvori sugeriraju da je fokus Meline sada na poslovnom uspehu, dok prašina oko njihovog razlaza tek počinje da se sleže.

Foto: kobra

Autor: Redportal.rs / K.Đ.