Nekome su SATI odbrojani! 🕛❗❗❗

Još jedne Nominacije, još jedna burna noć za nama. Još jednom je pala salva uvreda, a sigurno je da će i veče koje je ispred nas biti više nego zanimljivo. Evo i ko su nominovani takmičari.

Učesnici su nominovali Žanu Omniu. Pre toga je Slađa žestoko oplela po ovoj takmičarki i zapretila da će joj OTETI MUŽA:

Krenuću od Radmile, ona se mnogo iskompleksirala na mene zato što je njen bivši mene pozdravio u čestitki, ona je rekla da neće dozvoliti da bude sa mnom i da je banka kod nje. Ona stalno juri kadar, Marko joj je bio vozač i seks kombinacija, nosač kesa. Ona je Matorina fejk drugarica, tukle ste se napolju, pretila si joj napolju, znači da si mafijašica. Videlo se u Amidži šou da je glupa i da misli da je glavni grad Španije Barselona. Pohvalno samo sa stilom oblačenja, i te kako je materijalista. Bobanac i ja ćemo joj slati selfije sa letovanjai. Ona se prešalta zbog pitanja gledalaca na nove ljude, kako vetar dune.

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Nakon toga, došlo je vreme da voditeljka Ivana Šopić otkrije takmičarima Elite ko su nominovaini za ovo nedelju:

Još dva učesnika Elite su nominovana, to su Bebica i Munja. Oni su nominovani od strane Odabranih.

Nakon toga Ivana je otkrila ko su ugroženi takmičari od strane glasanja gledalaca. To su bili Vivien Kurtović, Pavle Milevski Pablo, Elica Erski, Tamara Tiktok. Ivana je otkrila da je nominovana Elica.

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Autor: redportal.rs