Udavila ga kaišem ❗❗❗

Majka iz Pensilvanije osuđena je na doživotnu kaznu iza rešetaka nakon što je ubila svog 11-godišnjeg sina zadavivši ga kaišem dok je spavao. 💔

Pedesetjednogodišnja Rut DiRienco-Vajthed (Ruth DiRienzo-Whitehead) proglašena je krivom za ubistvo prvog stepena ranije ove sedmice zbog ubistva sina Metjua Vajtheda (11) u njihovoj kući prošlog aprila.

Policija je pozvana u kuću u Horšamu nakon što ga je Metjuov otac pronašao mrtvog, a majka se porodičnim automobilom odvezla na plažu.

Na fotografijama se vidi kako je terenac ostao delimično potopljen u vodu, a krivična prijava otkriva da su policajci pronašli crni muški kaiš za odeću na podu vozila. 🚓

Policija je zatim pronašla majku kako luta ulicama pre nego što je privedena.

Policiji je priznala zločin i rekla da ne želi da njen sin odrasta sa finansijskim problemima njihove porodice, odlučivši da ga zadavi u snu, piše 6abc, prenosi Telegraf.rs.

Otac dečaka za to vreme spavao je u drugoj sobi, što nije bilo neuobičajeno, rekao je. Pred sudom je, pišu, ljutito gledao u suprugu. Njeni advokati tvrdili su da je ona zadavila sina jer je imala prekid filma zbog finansijskih i porodičnih problema, te da je osećala kako je poštedela svog sina bolnog života. Eksperti su navodno potvrdili da je žena u to vreme bolovala od depresije.

Sa druge strane, tužioci su tvrdili da je ubistvo bilo s predumišljajem, rekavši da je ona izvršila brojne onlajn pretrage kako da zadavi nekoga i da je istraživala mentalne bolesti koje navode žene da ubijaju sopstvenu decu.

Takođe su rekli da je majka, koja je radila kao prodavac nekretnina, okrivila svog muža za finansijske probleme porodice i da je bila motivisana da ubije zbog besa i iz osvete.

Prilikom izricanja osuđujuće presude u četvrtak, sudija je odbio da prihvati mentalnu bolest kao odbranu.

Autor: Telegraf.rs