Slika pokrenula brojne glasine o zdravstvenom stanju princeze od Velsa

Princeza od Velsa Kejt Midlton trenutno je u bolnici nakon operacije abdomena, a izvori su sada otkrili više detalja o njenom stanju. Međutim, cela priča ponovo je vratila u fokus intervenciju koju je princeza imala kao dete.

Vesti da je Kejt Midlton hospitalizovana iznenadile su i zabrinule javnost, naročito nakon što se saznalo da je u pitanju operacija abdomena i da će u bolnici provesti dve nedelje, dok će sam oporavak trajati od dva do tri meseca.

Kensingtonska palata se oglasila i otkrila detalje stanja omiljene vojvotkinje.

- Njeno kraljevsko visočanstvo, princeza od Velsa, primljena je juče u londonsku kliniku zbog planirane operacije abdomena. Operacija je bila uspešna i očekuje se da će ostati u bolnici 10 do 14 dana, pre nego što se vrati kući i nastavi sa oporavkom. Na osnovu trenutnih saveta lekara malo je verovatno da će se vratiti na javne dužnosti pre Uskrsa. Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora da odloži svoje nadolazeće obaveze - stoji u saopštenju.

Foto: Instagram.com/royalstylewatch

Očekivano, javila su se nagađanja o stanju Midltonove, a sada su i izvori u palati otkrili nove detalje. Pre svega, otkriveno je da se Kejt dobro oseća, te da oporavak teče. Nije hitno prebačena u bolnicu i njeno stanje se nije razvilo tokom vikenda, kako se isprva mislilo i kako su britanski mediji objavili.

Povodom čitave situacije oglasili su se i pojedini lekari te prokomentarisali šta je moguć uzrok. Tako je doktorka opšte medicine Zoe Vilijams za San rekla da bi to moglo da bude nešto što ju mučilo ceo život i što nije stigla da reši, ali možda i problem koji se javio u poslednje vreme.

Cela situacija je, neočekivano, pokrenula i staru priču o intervenciji koja je vojvotkinja imala kao dete.

Naime, mnogima je promaklo da Kejt Midlton sa leve strane ima ogroman ožiljak koji se proteže iza uha. Vojvotkinja ga je godinama uspešno skrivala, a kako je ranije rečeno iz palate reč je o intervenciji koju je vojvotkinja imala kao dete, piše Staf.vo.nz.

IZVOR: X / @DailyMailAU

Autor: b92.net