Najveća parking kazna u istoriji Čikaga

Dženifer Ficdžerald je rekla da je njen bivši dečko kupio polovni automobil, ševrolet Monte Karlo, od njenog ujaka za 600$ i registrovao ga na njeno ime bez njenog znanja 2008. godine.

Raskinuli su 2009. a on je auto parkirao na aerodrom. Tri godine kasnije auto je imao 687 kazni za parkiranje u vrednosti od 105.761 $. To je ujedno i najveća kazna za parkiranje u istoriji Čikaga, skoro duplo više od druge najviše.

Dženifer je rekla da nije znala da se auto uopšte tamo nalazi i da po zakonu u Čikagu, ako auto stoji 30 dana na parkingu na aerodromu da mora da se skloni što znači da se kazne ne bi gomilale da ga je pauk sklonio po zakonu. 💸

Kada je prvi put saznala za parking karte htela je da pomeri automobil ali nije imala ključeve. Zvala je policiju ali nisu imali ovlašćenja da sklone auto sa aerodroma, 2010. je skinula registraciju sa automobila ali su kazne nastavile da se pišu.

Registraciju nije mogla da prebaci na bivšeg u ovom slučaju. Auto je pomeren oktobra 2012. a Dženifer je i izgubila vozačku dozvolu zbog toliko kazni.

Kako u komentarima navode, Dženifer se nagodila i nije morala da plati celu kaznu već samo nekoliko hiljada dolara.

Autor: redportal.rs