Iznenađenje ili ne? 🤷🏼‍♀️

Mesecima nakon smrti čuvene pevačice, oglasio se mrtvozornik i stavio tačku na sva nagađanja. On je dao kratku izjavu i otkrio da je O'Konorova umrla prirodnom smrću:

Gospođa O’Konor je umrla prirodnom smrću. Mrtvozornik je stoga prestao da se bavi uzrocima njene smrti.

Ona je umrla prošlog jula u 56. godini. Nakon što je njena smrt konstatovana, policija je javila da ništa ne ukazuje na to da je uzrok sumnjiv. Neposerdno pre smrti, ona je objavila da se preselila i da planira da stvara novu muziku. Njena smrt je rastužila njene obožavaoce širom sveta, pre svega zbog njenog jedinstvenog glasa, kao i povezanosti sa publikom.

Tokom karijere, ona je ostala upamćena po obradi Prinsove pesme Nothing Compares 2 U, koja joj je donela svetsku slavu. Njen album I Do Not Want What I Haven’t Got se našao na vrhu top listi sa obe strane Atlantika. Snimila je još 9 albuma, a poslednji je objavila 2014. godine.

Ipak, poslednjih godina je bila poznatija po skandalima i kontraverznom ponašanju, a poslednji u nizu je vaerovatno onaj kada se na sahrani svog sina, koji je izvršio samoubistvo, pojavila u roze trenerci.

Autor: redportal.rs