Dikaprio ne izlazi sa starijima od 25, a kada Kruz ostavlja žene?! 🤷🏼‍♀️

Tom Kruz je jedan od najpoznatijih glumaca. Zbog toga nije neobično što je njegov privatni život stalno u centru pažnje. Tako je bilo i sa sva tri njegova braka, a kasnije i razvoda. I dan danas mnogo je priča oko toga koliko dugo nije video svoju ćerku, a kao razlog se navodi njegova velika posvećenost Sajentološkoj crkvi. Sada je na površinu izbila i jedna neverovatna koincidencija, te se moramo zapitati da li je ovaj kult zapečatio i njegove brakove.

Svaki od njegova tri braka je bio sa koleginicama: Mimi Rodžers, Nikol Kidman i Kejti Holms. Počevši od Mimi Rodžers, zatim Nikol Kidman, a kasnije i Kejti Holms, glumčevi brakovi su se odvijali na intrigantan način, što je izazvalo rasprave o mogućim razlozima koji stoje iza njih. Ono što je intrigantno je da su se svi ovi brakovi završili kada su žene navršile 33 godine.

Neki su mišnjenja da je za ovo kriva sajentologija. Ovaj broj u sajentologiji simbolizuje vođstvo. Poznato je da ova religija propagira duhovni rast i pronalaženje sebe. Sajentologija je nastala u Arizoni, koja se nalazi na 33. paraleli — značajnoj liniji na planeti. Broj 33 nosi veliki značaj u mnogim religijama.

Međutim, priča se ovde ne završava, jer je svaka Kruzova partnerka bila 11 godina starija od prethodne. Iako sa sigurnošću ne možemo da tvrdimo da je sajentologija kriva za Kruzove razvode, barem ne sve, sigurno da je imala neki udeo. Jer, ako je čovek spreman da ćerkicu ne vidi godinama zbog toga što nije deo Sajentološke crkve, onda se mora priznati da ona ima ogroman udeo u njegovom životu.

Autor: redportal.rs