Nema glume, vrlo su jaki 😎

Japanski Izakaia bar našao se na udaru kritika jer je posetiocima ponudio prilično kontroverznu uslugu šamaranja po licu pre serviranja obroka.

Šačihoko Izakaia u Nagoji služila je svoje užine uz obilne šamare koje je isporučivalo njeno žensko osoblje. Kaže se da je bizarna usluga privukla sve veći broj korisnika voljnih da isprobaju bolno iskustvo. U početku je šamaranje vršio samo jedan član osoblja, na zahtev, ali kako je potražnja rasla, menadžment je unajmio nekoliko devojaka koje su bile spremne da daju šamare i čak je počeo da naplaćuje naknadu od 100 jena (90 centi) po šamar.

Medijska publikacija na kineskom jeziku Liberti Times Net nedavno je objavila izveštaj o ovoj čudnoj usluzi šamaranja po licu, tvrdeći da je u jednom trenutku naplaćivala ljudima i do 500 jena da biraju koga od članova osoblja da ošamare. Usluga je bila popularna i kod japanskih muškaraca i žena, kao i kod radoznalih stranih turista.

- Što ih je žensko osoblje jače udaralo, pokrovitelji su postajali sve uzbuđeniji. Ne samo da pokrovitelji nisu bili ljuti, već su se činilo da su se osećali opuštenije nakon udarca. Čak bi se zahvalili članu osoblja koji ih je udario - tvrdi se u izveštaju pomenutog časopisa.

Naravno, ovi šamari nisu šala. Prošlog meseca vlasnica je objavila saopštenje na X, pozivajući ljude da ne dolaze očekujući da će dobiti šamar.

- Izakaia trenutno ne nudi šamare. Cenimo pažnju koju ste nam pružili, ali ne možemo da prihvatimo posete sa namerom da dobijemo šamare. Nismo očekivali da će stari video-snimci postati ovako viralni, pa vas molimo da razumete pre nego što dođete - navodi se u poruci.

Nejasno je kada je Izakaia bar prekinuo kontroverznu uslugu, ali očigledno i dalje privlači veliku pažnju.

IZVOR: YT / 日本省錢小站

Autor: REDPORTAL.RS