Posle sinoćnjeg incidenta bilo je jasno kakva sudbina čeka američkog beka 😶

Sinoć na zagrevanju, potom u svim portalima, danas već u Italiji. Američki košarkaš i, sada već bivši košarkaš Crvene zvezde, Šabaz Nejpir vratiće se u ekipu Olimpije iz Milana, gde je proveo prethodnu sezonu, javlja Jurohups.

Nakon bledih partija, problema sa povredom, Nejpir je, prema rečima trenera Sferopulosa, samoinicijativno odlučio da ne igra jučerašnji meč protiv Real Madrida, kako bi telo poštedeo umora i eventualne povrede, jer dogovara prelazak u drugi klub. Šef stručnog štaba beogradskih crveno-belih je to saopštio nakon novog poraza u Evroligi.

Nedugo zatim oglasio se i plejmejker sa rečima da "(Sferopulos) priča istinu pred kamerom".

Danas ipak stiže potvrda Sferopulosovih reči pošto će Nejpir potpisati ugovor sa italijanskom Olimpijom vredan 2 miliona evra.

Sveojevrsni skandal je konačno dobio epilog, a ekipu Crvene zvezde očekuje potencijalna doselekcija ekipe, ili pak pružanja šanse, trenutno najvećem talentu, Nikoli Topiću.

Ekipa Crvene zvezde je trenutno na skoru 5-10 i čini se da je još jedna sezona u Evropi "bačena niz reku". Navijači na društvenim mrežama, očekuju da neko iz kluba preuzme odgovornost za još jedan fijasko u Evroligi.

IZVOR: X / Eurohoopsnet

Autor: Redportal.rs