Prvobitne prognoze su bile loše, ali... 👇

Povredio se u Bernu. Start igrača Jang Bojsa je bio oštar, pa sledi pauza i posle malo više od 7 dana oporavak zgloba ide po planu. To je važno da trener Barak Bahar u finišu jesenjeg dela sezone na raspolaganju ima bitnog aduta.

Bilo je priča, da je prvi deo sezone završen za Mirka Ivanića, ali kako saznaje MaxBet Sport, postoje velike šanse da krilni napadač bude u timu za derbi protiv Partizana, koji je na programu 20. decembra u Humskoj.

Ovaj megdan, može da bude odlučujući u jesenjem delu sezone i trci za prvo mesto. Crno-beli imaju 3 boda prednosti, a ostala su još 3 meča u 2023. godini.

Igrač ima problema sa naprsnućem na zglobu, ali prema najavama uskoro treba da bude na terenu. Poslednji snimci i izveštaji lekara su pokazali, da je situacija dobra, što je važno. I bitan igrač za šampiona Srbije, može da radi individualno, kako bi ostao u dobrom ritmu, a na treningu sa ekipom se očekuje posle meča sa Mančester sitijem.

Ivanić je na startu sezone u avgustu imao peh sa leđima i morao je da odsustvuje skoro mesec dana. Posle povratka na scenu, upisao je 16 mečeva, postigao je 4 gola i imao 5 asistencija.

Autor: Maxbetsport.rs