Svetitelji dokazuju da je i nemoguće moguće! 😮

Svakodnevno svedočimo čudima koja privlače sve više vernika u manastir Tumane. Jedna od njih je bila i Olgica Krunić-Kresojević iz Prhova koja je tu došla da traži lek za svoju majku koja je sa karcinomom u poodmakloj fazi bila praktično otpisana.

Ipak, svetitelji dokazuju da su tu i kada izgubimo svaku nadu. Olgica o tome govori iz ličnog iskustva sa njenom majkom Ljiljanom:

Danas sam tu da posvedočim o isceljenju moje majke Ljiljane, koja je imala rak pluća na četiri mesta i 22 metastaze na mozgu. Ovo mi je četvrti put da dolazim u manastir, danas sam tu da bih se zahvalila Sv. Nektariju koji nam je bio put do isceljenja i izlečenja moje majke.

Ona je sama istakla koliko je vera važna:

Prvi put sam bila sa majkom pre njenih zračenja i hemoterapija, drugi put dolazim na presvlačenje moštiju Svetog Zosima, treći put na presvlačenje moštiju Svetog Jakova i sad dolazim da se zahvalim Sv. Nektariju koji nam je pomogao. Želim da ljude dođu sa verom kao što sam i ja verovala iz srca i duše i molitve su uslišene. Ljudi treba da dolaze.

Svoju priču završava:

Hvala Sv. Zosimu i Jakovu i Sv. Nektariju.

Autor: redportal.rs