BEBICA rekao da voli MILJANU 😂😂😂

Nakon što je voditeljka Ana Radulović saopštila da je iznorom učesnika prvi nominovani ove nedelje Lazar Čolić Zola, otkrila je koga su Odabrani izglasali, a ko je nominovan od strane publike. Miljana je iskoristila da još jednom pokaže da je za Zolu nije briga:

Želela sam samo da kažem da je ovo najznačajnije veče za mene od svih mojih rijalitija. Apsolutno ću poslušati sebe. Od večeras ništa neće biti isto. Molim da mi niko više ne prenosi šta Zola radi i sa kim, kako je i kako se ponaša. Njega molim da mi se ne obraća i da za njega ne postojim. Svaki prilazak i obraćanje ću shvatiti kao da želi da me isprovocira. On je moj najveći neprijatelj ovde. On se sa mnom igrao . Meni do njega nije stalo, ja sam to shvatila ove nedelje. Nenada sam volela, ali ne dovoljno, čim sam radila neke stvari. Stiže me kajanje, a tako i treba, jer sam se ponašala tako prema čoveku koji me je iskreno voleo

Prethodno se Bebica oglasio i iskreno rekao šta misli o Miljani:

Ne dopada mi se Zolino učešće. Smatram da si si folirant. Igraš se sa svima, a ne samo sa Miljanom. Čuo sam da si napolju dobar momak, da te drušvo voli, ali ja gledam kakav si ovde. Mislim da te Miljana uopšte ne zanima. Smatram da te je emocija, i da si je imao prema njoj prošla. Zanimljiva ti je samo rijaliti priča, jer ti je do toga samo i stalo. Opet je koristiš, a na mene si pokušao da prebaciš, ali ti nije pošlo za rukom. Da sa hteo sa igram igru, bio bih sa njom, ali me to ne zanima. Možeš da vodiš rijaliti na neku drugu stranu. Da je stvarno voliš, ne bi radio zadatak sa Lejdi Di, ne bi bio blizak sa Slađom i sl.

Njegove reči su rasplakale Miljanu, da bi on na kraju rekao:

Volim je, ali ne na nalin da bih sa njom bio. Ne mogu da gledam kako se Zola igra sa njom, to mi je samo teško da gledam. Ja nemam emocije ljubavne prema njoj.

Na kraju drame je, kako to obično biva, usledio OBRT, kada je voditeljka rekla koja je bila poenta ovih nominacija:

Čekali smo kraj nominacija, kako bih vam dala ovo obaveštenje. Poenta ovih nominacija je bila da kažete nešto o sebi, ali i da kažete šta mislite o Miljani i Zoli. Sutra nema izbacivanja.

Jedno je sigurno: prava drama tek SLEDI!

Više ⏬:

Izvor: youtube/@ZadrugaOfficialChannel

Autor: redportal.rs