Teodora voli samo NENADA 😂

Tokom emisije Pitanja novinara, Teodra Delić i Nenad Macanović Bebica progovorili su o svom odnosu, prilikom čega je ona istakla da njegovi postupci narušavaju njihov odnos, a potom mu i rekla da će, ukoliko se nastave, potencijalno doći do razilaženja.

Portal Pink.rs supio je u kontakt s Teodorinom majkom Slavicom, koja se osvrnula na novonastalu situaciju i otkrila kakav stav ima o vezi svoje naslednice.

Teodorina majka se osvrnula na spekulacije učesnika Elite da Teodora nije ravnodušna prema Gačiću, kao i da njih dvoje komuniciraju tajnim signalima.

Nema ništa od toga. Znam kako Teodora diše. Učesnici bacaju rovac, jer Teodrora voli Nenada, nikog sem njega. Takmičari zbog jednog običnog flerta govore kako je ona zaljubljana u Gačića, a zapravo je on zaljubljen u nju. On je taj koji joj preko stola šalje srca i stavlja do znanja da mu se dopada. Ona se smešila, ali tu nema ništa više od toga. Osećam i poznajem svoju ćerku, od Gačića i nje nema ništa. Nenad i Teodora planiraju da budu zajedno i kad izađu iz rijalitija, ona njemu želi da rodi dete. Zaključila sam da ću uskoro postati baka.

Slavica Delić se osvrnula i na nesuglasice u odosu svoje ćerke sa Bebicom, prilikom čega je dala svoj sud o tome i otkrila da li smatra da taj odnos može da naruše njihove učestale rasprave.

Bebica je ljubomoran na Gačića jer voli moje dete. Pritiska Teodoru, to je nervira, što je i sama rekla. Nenad još uvek upoznaje moju ćerku i nije primetio, a nadam se da će primetiti to da ona ne voli autoritet. Svađe nastaju jer joj turira mozak. Samo to treba da koriguje kod sebe, kako do svađa ne bi dolazilo. Teodora je jaka ličnost, a on je dvanaest godina stariji, smatram da je stabilan i da im je potrtebno da promene mesto sedenja zbog Gačića, kako učesnici ne bi nastavljali priču o tome gde ona gleda. Moja ćerka je dobra duša, ima veliko srce i znam da voli samo Nenada.

Autor: pink.rs