Ipak, na kraju...

Italijanski beskućnik koji prošlog meseca na lutriji je osvojio 37.000 evra, ali listić nije uspeo da naplati jer je imao zastarele dokumente.

Vlasti su mu na kraju ipak izašle u susret, omogućivši mu da dobije novac, objavili su italijanski mediji.

Đanluiđi, poznatiji po nadimku Kasano prvo nije mogao da unovči listić jer nije posedovao zdravstvenu karticu, a i njegov poreski broj je istekao.

Kako prenosi italijanski list CoCorriere Adriatico, nakon mesec dana birokratskih komplikacija, prošlog petka kazali su mu da može da podigne novac.

Da biste naplatili dobitak treba zdravstvena, ali ja je nemam. Imam samo stari poreski broj koji je nevažeći - rekao je Đanluiđi, dodavši da će osvojenim novcem raspolagati sam i da i dalje želi da ostane 'nevidljiv'.

Kasano je 24. oktobra ostvario premiju na lotu 4+1, za listić uplativši 1,5 evra. Đanluiđi je poreklom iz Apulije. Oni koji ga poznaju u njegovom rodnom mestu Senigaliji, letovalištu u pokrajini Marke, nadenuli su mu nadimak Kasano po bivšem napadaču Rome i Italije Antoniju Kasanu, rođenom u gradu Bariju. Priča o sreći dospela je na naslovnicama italijanskih listova i portala, navodi 24Sata.

Autor: Tanjug