Kako nisu provalili?!🤷🏼‍♀️

Snimak koji kruži mrežama je postao viralan zbog načina na koji je prevara razotkrivena. On je dokaz da nas sitnice mogu odati.

Snimak počinje prikazom dvoje mladih ljudi koji šetaju nekim spa centrom i to pored bazena koji je u zatvorenom prostoru. Devojka duge riđe kose u kratkoj beloj čipkanoj haljinici drži pod ruku dečka, dok im u susret ide druga devojka koja je u beloj majici i šarenoj suknji i zadubljeno gleda u telefon. Riđokosa je pak u trenutku uspela da primeti da je slučajna prolaznica obula dve različite papuče. Devojka koja je upravo prošla pored njih imala je jednu mušku crnu papuču i drugu žensku belu japanku.

Devojka crvene kose počinje da se smeje smatrajući da je slučajna prolaznica bila toliko ometena da je na bazen došla u različitim papučama. Ona to nije zadržala za sebe već je vidno uzbuđena odmah to rekla dečku i prstom mu pokazala devojku koja je upravo prošla pored njih u različitoj obući. Riđokosa ne prestaje da se smeje na račun prolaznice, kada joj sasvim slučajno pogled pada na obuću njenog dečka. On je takođe imao jednu svoju, crnu papuču i drugu vidno manju, belu japanku, tačno onakvu kakvu je nosila slučajna prolaznica.

Devojka u trenutku shvata da je upravo razotkrila prevaru, budući da je njen dečko, očigledno, pre svega nekoliko minuta bio sa tom drugom ženom, a po izlasku su slučajno zamenili po jednu papuču. Crvenokosa zapanjeno stavlja ruku preko usta u trenutku saznanja, a dečko se dodatno odao tako što je primetivši da je njegova devojka shvatila za prevaru, krenuo da beži od nje.

View this post on Instagram

A post shared by MIRELA JANIS 🍦 (@mirelajanis)

Izvor: Instagram/@mirelajanis

Komentari su se nizali:

Trebalo je da kaže da su slučajno zamenili obuću na bazenu... Kao da bi mu neko uopšte poverovao... Ovo je kao u filmu “Čikago” kada muž koga je žena zatekla sa ljubavnicom pita suprugu: “Draga, da li ćeš više verovati svojim očima, ili meni, tvome mužu?!”...Čik neka se izvuče iz ovoga ako može!...Toliko su bili glupi, da niko nije primetio da su zamenili obuću, bolje da su izašli bosi!..Posle ovoga nema povratka, niti pomirenja.

Na kraju se ispostavilo da se ipak radi o glumi, ali ipak ovaj video pokazuje da je i najmanja sitnica dovoljna da laž i prevara budu razotkriveni.

Autor: kurir.rs/redportal.rs