Još jedno čudo manastira Tumane 😮

Manastir Tumane je poznat po svojim čudima: zahvaljujući molitvama mnogo je bolesnih isceljeno. Sada je svoje iskustvo rešio da podeli Branko iz Kosjerića, čija je majka isceljena zahvaljujući svetiteljima.

Moja majka Mileva je u aprilu 2021. operisana od karcinoma pankreasa. Nakon operacije nije pokazivala neke znake bolesti, sem gubitka težine. Primila je dve hemioterapije, ali je to teško podnela, jedva hodala i odustali smo od daljih pokušaja.

Nažalost, shvatili su da se bolest ipak vratila:

Početkom ove godine se požalila na bolove u leđima. Odveo sam je u Igalo, jer smo mislili da ima problema sa diskursom, koji je ranije mučio. U Igalu su joj urađeni tumor markeri i videli smo da oni skaču. Po povratku u Srbiju urađena joj je magnetna rezonanca, koja pokazuje da je bolest opet tu gde je i bila.

Poučen lošim iskustvom sa hemoterapijom, odlučio je da dođe i pomoli se svetima:

U razgovoru sa mojim sveštenikom i drugom Blagojem iz sela Ražane, odlučujemo da dođemo u manastir Tumane na molitvu za zdravlje. Na sledećem pregledu magnetnom kod nje više nisu postojale metastaze, sem na mestu na kojem je već bila operisana. Sad smo opet radili magnetnu, to je treća i nalaz opet pokazuje da tumora nema sem na tom mestu na kojem je operisana. Doktori smatraju da je hemioterapija bila uspešna, što svi znamo da je to veoma upitno i veoma teško kada je reč o kanceru pankreasa.

Svoju priču završava:

Slava Bogu i manastiru Tumanu, moje mišljenje je da Gospod Bog i Sv. Zosim i Jakov i Bogorodica uslišili su naše molitve.

Sigurno je da ćemo i u budućnosti čitati o još mnogo čuda ovog manastira.

Autor: redportal.rs