Niki se radovala ideji da kuva i peče kolače

Čak ni slavna muzičarka Niki Minaž ne može da pobegne od jednog od najtežih delova majčinstva osećaja majčinske krivice, prenosi b92.net.

Dečaka je rodila 2020. godine i njegovo pravo ime još uvek nije otkrila javnosti.

Sve deluje idilično, ali je Niki priznala da nije uvek tako:

- Neću da lažem, stvari su se zakomplikovale među nama. Mislim da smo znali da ćemo to prevazići, zbog naše prošlosti. Ali ne postoji takva stvar kao što je samopouzdanje u roditeljstvu. Volela bih da mi je neko rekao iako sam sigurna da to ne bih mogla razumeti da postoji određeni nivo teskobe i da misliš da će nestati, ali zapravo postaje strašnije. Tako često pomisliš da ne znas kako ovo da radiš - izjavila je Niki Minaž.

Foto: Printscreen Instagram / @nickminaj

Popularna reperka ispričala je u intervjuu i da je verovala da će se povući s muzičke scene kada postane mama i da će joj fokus samo biti na tome da bude mama:

- Mislim da sam duboko u sebi verovala da ću, kada budem imala porodicu, jednostavno izgubiti želju za stvaranjem muzike. Uvek sam govorila ljudima da kad budem imala dete kuvaću mu svaki obrok i peći kolačiće svakog dana. Možda sam se podsvesno nadala da će moj fokus biti samo na tome da budem majka i radovala sam se toj ideji. Zvučalo mi je kao veliko olakšanje. Ali ono što se dogodi jeste da saznate da morate da radite - ispričala je Niki.

Autor: miss7mama / b92.net