Ovo su datumi održavanja koncerata

Popularni pevač Peđa Jovanović poznatiji kao Blizanac veliki je miljenik pretežno ženske publike i za njegove nastupe uvek se traži karta više. 🎵

Pevač je odlučio da obraduje publiku i napravi koncert u Mts dvorani, a ako su neki mislili da je stao samo na jednom koncertu, grdno se prevario.

Peđa je danas zvanično rasprodao 6 Mts dvorana i otvorio 7, a datumi održavanja koncerta su: 10, 11, 12, 14, 15, 16. novembar, i novi datum je 17. novembar kada će održati 7. koncert u Beogradu.

View this post on Instagram

A post shared by Pedja Jovanovic (@pedjajovanoviic)

IZVOR: IG / @pedjajovanoviic

Za koncert je pripremljen repertoar uz koji će publika uživati više od 2 sata, a Peđa Jovanović predstaviće i pesme sa aktuelnog albuma 24/7.

Kliknite OVDE za kupovinu karata.

Povodom predstojećih koncerata Peđa je izjavio:

- Ovo je zaista velika privilegija kada vam publika da toliko poverenje i želi da vas čuje i uživa u vašoj interpretaciji. Sedam koncerata je zahtevno za glas, ali pošto se radi punog srca, onda ništa ne predstavlja problem. Na svih sedam koncerata daću svoj makismum i nadam se da će publika kao i na predhodnim koncertima izaći puna lepih emocija - rekao je Peđa Jovanović.

Autor: redportal.rs