CineKviz večeri se održavaju petkom od 20h, a naredni datumi održavanja su 14. jun i 12. jul

Prvi CineKviz, održan je 31. maja pod otvorenim nebom u Beogradu, na krovu bioskopa CineStar u Ada Molu. Prijavljeni timovi pokazali su kako se pravi odlična atmosfera uz sjajno znanje, zajedno sa najpopularnijim filmskim zvezdama koje su sedele pored njih.

Foto: Pro PR/Marija Ristić

Kvizovi su sve popularniji oblik zabave širom sveta, prikazani u mnogim serijama i filmovima, gde učesnici mogu da pokažu svoje znanje i osvoje nagrade, ali pre svega mogu dobro da se zabave sa prijateljima. – CineKviz večeri se održavaju petkom od 20h, naredni datumi zakazani su za 14. jun i 12. jul.

Organizatori napominju da se pored kvizova, nastavljaju i Letnji Vibe događaji na terasi bioskopa CineStar: Salsa večeri i Movies & Bar. Kada su Salsa večeri u pitanju, one su zakazane za sledeće datume: 8. jun,15. jun , 22. jun, 29. jun, 6. jul, 13. jul, 20. jul, 27. jul, a održavaju se od 20h do ponoći.

Foto: Pro PR/Marija Ristić

Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa na dan događaja i iznosi 400 dinara, u šta je uključena i jedna konzumacija pića iz ponude u baru. Posetioci bioskopa koji kupe ulaznicu za bilo koji film tog dana, imaju slobodan ulaz na Salsa veče.

Movies & Bar ugođaj posetiocima omogućava plejlistu inspirisanu muzikom iz 2000-ih, a uživanje u vinu i bioskopu moguće je: 7. juna, 14. juna, 28. juna, 5. jula, 19. jula i 26. jula u zanimljivom spoju filmova i pića.

Rezervacija mesta za Movies & Bar se vrši na pozivom na broj +381641260998. Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan događaja i iznosi 320 dinara – u šta su uključene i male slane kokice.

Foto: Pro PR/Marija Ristić

Autor: redportal.rs