Komedija o mentalitetu, komšijama i porodicama

Predstava Ljubavno pismo premijerno je izvedena 25. 3. 1994. godine i od tada se uvek traži karta više. Postalo je nemoguće kupiti kartu na dan predstave ili par dana prije nje. Spisak onih koji žele da je odgledaju je dugačak. 😊

Komedija koja govori o mentalitetu, komšijama i porodicama, a odigrana je čak 350 puta i predstavlja jednu od najdugovečnijih predstava, a možda čak i zaštitni znak Ateljea 212. Do sada je više od 200.000 gledalaca imalo priliku da je odgleda.

O kvalitetu predstave je progovorila i Tanja Bošković 👇

To je predstava u kojoj se i mi glumci veselimo jer uživamo u svakom njenom izvođenju. Napisali su je Zoran Bačić i i Zlatan Fazlagić kada su bili studenti treće godine dramaturgije. Trećinu svoje karijere sam provela igrajući u Ljubavnom pismu i ona će biti moja poslednja predstava kada budem otišla u penziju. To je prava pravcata komedija u kojoj se smejemo i mi na sceni i publika. Zato se njeno trajanje nikada ne zna, jer zavisi od toga koliko se publika smeje, pa nekada traje dva sata, a nekada dva i po. Imamo i fanove koji je stalno gledaju jer mi aktivno sarađujemo sa publikom.
View this post on Instagram

A post shared by Atelje 212 (@atelje212)

IZVOR: IG / atelje212

Autor: redportal.rs

#Atelje 212

#Ljubavno pismo

#predstava