Posle serije loših rezultata, ovo je bio logičan epilog 🤷‍♂️

Serija loših rezultata je dovela do toga da se na Malom Kalemegdanu odluče na rez, piše Maxbet Sport. Klub se oglasio po pitanju crnogorskog stručnjaka i objavila da on neće više biti šef stručnog štaba.

Iako je u sezonu ušla sa velikim ambicijama, Crvena zvezda ju je loše započela. U Evroligi ima samo 1 pobedu i to protiv fenjeraša takmičenja. I ne samo to, već i igra koju ekipa prikazuje na parketu ne obećava previše.

Zbog toga je klub odlučio da prekine saradnju sa trenerom Duškom Ivanovićem i da krene u potragu za njegovom zamenom. U međuvremenu, crveno-beli su se zahvalili crnogorskom stručnjaku na saradnji 👇:

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da Duško Ivanović više nije prvi trener našeg seniorskog tima. Klub se ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dušku Ivanoviću na svemu što smo zajedno učinili u prethodnom periodu, ogromnom radu i trudu koji je uložio, načinu na koji je predstavljao klub kao trener prvog tima i želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom.
View this post on Instagram

A post shared by KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

IZVOR: IG / Crvenazvezdakk

Po društvenim mrežama već se najavljuje povratak Dejana Radonjića na mesto uspeha.

Autor: Maxbetsport.rs/Redportal.rs