Kažnjen zbog nepoštovanja suda

Suđenje učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu, a ispitivanje je nastavila oštećena glumica Milena Radulović koja je i prva istupila u javnost sa svojom pričom o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od strane Aleksića, prenosi pink.rs 😔.

Radulovićeva je došla u društvu dečka, kao i glumaca Milana Marića i Andrije Miloševića, a ispred Palate pravde je bila i grupa okupljenih koji su razvukli transparent na kojem pise verujemo Mileni Radulović. Dok je u sud stigao i Aleksić u društvu bivšeg fudbalera Duleta Savića i Marine Savic.

Potresne scene svedočenja Milene Radulović koja je u više navrata bila na ivici suza dok je objašnjavala detalje, kako kaže, seksualnog zlostavljanja koje trepela od Aleksića. 😥

Na samom početku glavnog pretresa bilo je veoma napeto i burno, došlo je do sukoba advokata odbrane i sudije ali i advokata oštećene Borivoja Borovića koji se uključio rečima prekinite više ovu farsu i bednicki kukavičluk što je inteziviralo sukob advokata u sudnici. 😨

Jakovljević je dobacivao publici i pojedinim glumcima čak rekao polako, glumićete i vi negde. Nakon što je više puta opominjan od strane sudskog veća Jakovljević je i kažnjen zbog nepoštovanja suda sa 100.000 dinara.

Glumica Milena Radulović je na prethodnom ročistu više od dva sata odgovarala na pitanja advokata odbrane. Ostala je pri svemu što je i ranije rekla tužilaštvu.

Advokat oštećene Jugoslav Tintor kaže da je svedočenje bilo potresno.

Autor: pink.rs