Uroš Blažić izveden iz sudnice zbog haosa

Ispred Višeg suda u Smederevu gde je za danas zakazano suđenje masovnom ubici Urošu Blažiću (22) iz Dubone kod Mladenovca okupile su se porodice žrtava. 👇

11.08 - Majka ubijenih Panića: Streljao mi decu pa neće da mu se sudi, ja ću da mu presudim!

U sudnici je nastao haos kada su Uroš Blažić i njegov otac Radiša ušli pognute glave u sudnicu. Tada su roditelji skočili i počeli da bacaju stolice u njihovom pravcu. A u tom trenutku, kako piše Kurir, prenosi Pink.rs, majka Kristine i Milana Panića uzela je policajcu šaržer.

- Ja sam uzela policajcu šaržer! Kada je ušao u sudnicu svi su skočili kao i moj muž i ja. Streljao mi decu, pa neće da mu se sudi, ja ću da mu presudim - vikala je ispred suda Zorica, majka Kristine i Milana Panića.

- Pognuo je glavu kada je ušao smrad jedan! Napad se dogodio pre nego što je Radiša i ušao u sudnicu. Ne treba da mu se sudi! Pobio nam je decu - rekla je Zorica.

10.57 - HAOS U SUDNICI

Uroš Blažić je uveden u sudnicu, gde je nastao haos. Čuju se cika i vriska. Stražari prvobitno nisu dali nikome da izađe iz sudnice, da bi potom izveli pojedine roditelje. U sudnicu ulazi i Hitna pomoć.

Foto: Printscreen Pink.rs / TANJUG VIDEO/PRINTSCREEN

Autor: Pink.rs / Redportal.rs