U pitanju je spot za pesmu "Ja sam želeo". 😎

Talentovani muzičar Marko Louis objavio je novi spot za pesmu Ja sam želeo koja je novi singl sa 6. studijskog albuma Beskraj 2, objavljenog u junu za izdavačku kuću Balkan art Collaboration. Muziku i aranžman potpisuje Marko Louis, tekst Slavko Milovanović, a reditelj spota je Rene Miškolci.

Foto: Redportal.rs/Redportal.rs

Svoje zadovoljstvo novim spotom i saradnjom sa Slavkom Milovanovićem nije krio ni naš talentovani muzičar 👇:

Pesma „JA SAM ŽELEO” je bila poslednja u izboru za album „Beskraj 2” jer je bila planirana za drugog izvođača, ali sam se toliko zaljubio u nju da je ipak pripala meni. Sa Slavkom Milovanovićem sam sarađivao na pesmama „Ćutaću”, „Ružice” koje su postale veliki hitovi, tako da se nadam da će i „Ja sam želeo” da nastavi tim putem. Verujem da ću još puno sarađivati sa Slavkom.

Foto: Redportal.rs/Redportal.rs

Potom je dodao 👇:

Reditelja Renea sam upoznao na snimanju dokumentarnog filma „Gru tu je” i on je radio spot za pesmu „Dude” za „Nečistu krv”. Čekao sam trenutak da ga ponovo pozovem da radimo na nekom novom spotu i evo prilike, jer Rene Miškolci je divan čovek, pozitivan i veoma kreativan.

Foto: Redportal.rs/Redportal.rs

Sa novom singlom Marko najavljuje pre svega koncert u Domu Omladine Beograda 21. decembra gde je imao nezaboravne trenutke. 

U međuvremenu Marko će imati nastupe 👇:

👉 20. okt u Podgorici, 👉26. okt u Čačku, 👉2. novembra Jazz Festival, Kragujevac👉 10. novembra Pančevo dvorana Apolo

Sa zadovoljstvom će učestvovati i u koncertnom projektu Disney 100.

Marko je tokom cele godine koncertno aktivan i veoma vredan, kreativan u svom studiju gde osmišljava nove pesme i sarađuje sa mnogobrojnim kolegama što ga ispunjava i čini srećnim. Uskoro noveinformacije iz Markove muzičke radionice, a do tada uživajte u novom spotu JA SAM ŽELEO.👇

IZVOR: YT / Marko Louis

Autor: Redportal.rs