Maja: Posvećena sam u potpunosti stvaranju muzike 😍

Napredujući od svog singla ispunjenog hrabrošću i iskrenošću Majo, probudi se (2020), do eklektičnog drugog studijskog albuma Krila (2021), kantautorka Maja Louis svojim novim singlom ulazi u najsamopouzdanije razdoblje do sada 🎶.

Zaranjajući dublje u ekstreme svog prepoznatljivog glasa osnažene, iskrene, i slobodne žene, kroz reči i muziku pesme Gadiš mi se komunicira sa nama direktno, bez uvijanja, reflektujući kako se oseća. 

- Inspiracija za tekst pesme "Gadiš mi se" je nastala iz revolta prema onome što se od nas očekuje, kako da razmišljamo, mislimo, pričamo.
Mislim da svi prolazimo u životu kroz izazovne periode gde prosto želimo da kažemo naglas kako se osećamo, bez cenzure ☝🏻 - naglašava Maja Louis.

Foto: redportal.rs/Lampshade Media

Majine sposobnosti da prenese iskrene emocije sa lirskom i instrumentalnom kompleksnošću kroz pevanje, i autorski potpis stihova i pesme, ovim singlom obuhvata i producentski doprinos 😍.

Maja naglašava:

Posvećena sam u potpunosti stvaranju muzike, počela sam da istražujem i da učim samostalno u studiju, da stvaram i produciram i ovo je moje prvo delo gde u potpunosti potpisujem muziku, tekst, aranžman i podukciju 🎶👑.

IZVOR: YT / Maja Louis

Mix i mastering potpisuje Marko Louis. Osim što je na pesmi njen vokal, Maja je i svirala klavijature, a uz nju su i sjajni muzičari: Nikola Jezdić Pindo (gitare), Aleksandar Dragutinović Šekspir (bas gitara), i Goran Savić Čaki (bubnjevi).    

Singl prati video-spot koji je režirao Renne Miskolski. Interpretaciju znakovnog jezika radila je Jovana Gojković.

Foto: REDPORTAL.RS/Lampshade Media

Autor: redportal.rs