Da li je ovo definitivno kraj prijateljstva?!😥

Ovonedeljni vođa Lejdi Di dala je reč Miljani Kulić, kako bi glasala za najnezahvalnijeg cimera. Miljana je oplela po svojim cimerima, tako da se sve orilo:

Totalno ste omašili temu, pričate o sebičluku i bezobrazluku. Čula sam ovde da sam nezahvalna i da ništa nikome ne dajem, apsolutno od dana današnjeg nikome ništa ne tražim i nikome ništa ne dajem... Da, imam trombozu, nisam smela da nosim teške džakove, iz tog razloga sam zamolila gospodina Terzića da mi to prenese i on mi to sad prebacuje i kaže da sam nezahvalna. Ja sam ti se zahvalila i u milion situacija sam tu kad ti treba nešto... Tako da pojedine ljude ovde da ne vidim.. Ovi što se kače za mene mislili su da će se uvući produkciji u za*njicu, e, pa neće...

Miljana se osvrnula i na svoju nezahvalnost prema produkciji, odnosno da je i ona u par navrata iz potpuno opravdanih razloga pravila skandale.😂 Zatim je nastavila:

Po mom mišljenju je prvo Skraćeni. Hrani psa da te ujede, živeo je u našoj porodičnoj kući godinu dana. Dali smo mu novac da vozi autobus da se oseti kao muškarac, a ne kao parazit. Čujete kakve patološke laži iznosi o mojoj porodici, najnezahvalnija osoba je on. Druga osoba je Uroš, on je toliko zamerio što mi je Bojana prijatelj, on misli da sam ja ovde dostupna za njega 24 časa. Treća osoba nezahvalna je Boža Džons, ne lično prema meni, pokazuje nezahvalnost prema ostalim ljudima.

Za više detalja možete pogledati video:

Izvor: youtube/@ZadrugaOfficialChannel

Autor: pink.rs/redportal.rs