Videlo se da je Matoroj sve ovo teško palo

Voditelj Darko Tanasijević je danas u Beloj kući vodio emisiju Gledanje uspomena. Kada je došao red na Anitu, atmosfera u kući se uburkala.

- Zbog čega se stidiš jednog dobrog dela svog života? Videla si na koji način si ovde govorila i o Matoroj i o sebi i o vašim težnjama i snovima, Videli smo tu i svadbu - pitao je Darko.
- Smatram to greškom. A i da mi nešto u tom trenutku nije bilo dobro u glavi i da više to nikad ne bih ponovila - odgovorila je Anita.
- Zbog čega si se dobar deo ovog snimka držala za glavu i gledala u pod? - nastavio je Darko.
- Držala sam čak i ruke na ušima... Zato što me je sramota - odgovorila je.
- A čega te je sramota? Imamo i Matoru sa druge stranu, o koju si se ti ogrešila, povredila, izdala je, lagala je itd... Ali ona, kada je Ivan nešto dobacio koliko je para utrošila na svadbu, rekla je ne kajem se, vredelo je svaki dinar. Iako je sada veoma ogorčena na tebe. Ali to prihvata kao deo svog života, koji je u tom trenutku bio takav, lep, i želela je tako... - dodao je Darko.
- Pa ja ne mogu da ga obrišem, a rado bih ga obrisala. Prihvatila sam da je bilo tako, i da više ne bih uradila nikad u životu. Sramota me je, znači nije mi dobro, plačem već dva dana, zato što mi je najveća greška u životu što sam to uradila to prošle sezone.

Videlo se da je Matoroj sve ovo teško palo, a u nastavku razgovora su se dotakli i teme Anitinih bivših ljubavi, kao i njenog odnosa sa Anđelom.

Detaljnije pogledajte u videu.

IZVOR: YT / zadruga_official

Autor: Redportal.rs