Kelsijev tim ponovo briljirao zahvaljujući pevačici 😊

Tejlor Svift je u četvrtak uveče ponovo bodrila svog novog dečka. Izgleda da je pevačica talična, jer je tim Čifsa ponovo briljirao, sa čak 11 poena razlike. Tejlor je u loži društvo ponovo pravila Kelsijeva majka, te se čini da stvari između osvajačice 12 Gremija i osvajača Super boula postaju ozbiljne. O tome svedoče i njihovi prijatelji:

Njihova veza je i dalje nova, ali zaista se dopadaju jedno drugome. Oboje žele da se viđaju što više, ali znaju da su im rasporedi prenatrpani. Međusobno se podržavaju, ali ne moraju stalno da budu zajedno. Ipak, žele da nađu vremena da se bolje upoznaju.

Osvrćući se na prethodnu utakmicu na kojoj ga je Tejlor bodrila u društvu njegove majke, Travis je u svom podkastu rekao:

Mislim da je sjajno da su svi imali samo reči hvale za nju. Bilo je neverovatno videti je kao na usporenom snimku kako ,,baca petake" mojoj majci i kako su svi uzbuđeni što je ona tu... To je utakmica koju ću sigurno pamtiti.

Jedno je sigurno: njih dvoje su definitivno novi zlatni par Holivuda, a videćemo kako će se stvari razvijati u budućnosti. Nadajmo se da on neće biti još jedan dečko kome će Tejlor posvetiti pesmu o raskidu😥. Do tada evo kako je Tejlor izgledala na premijeri svog filma posvećenog njenoj Eras turneji:

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Autor: redportal.rs