Nole ponovo trn u oku SVIMA

Kako prenosi portal Mondo, Novak je operisao meniskus desnog kolena 5. juna, odmah posle eliminacije na Rolan Garosu, međutim oporavak je trajao daleko kraće nego što se očekivalo i evo šampiona nazad na Vimbldonu. Nije Đoković prvi u istoriji koji je uspeo tako brzo da se oporavi posle operacije meniskusa, međutim ponovo je bio pogodna platforma za širenje teorija zavere i odvratne kampanje.

Švajcarski mediji počeli su da šire teoriju da je sve to bio samo blef (baz navoda razloga zašto bi to radio) nalazeći "izvor" u izjavi Božidara Miljkovića koji je dao samo nekoliko sati pre same operacije. Iskonstruisana je cela priča na osnovu toga te su se hejteri odmah nakačili.

Među hejterima je i slavni teniser Adrijano Panata koji je redovni pljuvač Đokovićev, čiji broj se još više povećao kada je njegov zemljak Janik Siner postao "relevantan". On je naveo da veruje da će Siner osvojiti Vimbldon i da ima žestoku sumnju da je Đoković operisan jer samo mesec dana kasnije već igra tenis.

Kak je naveo:

Hajde da kažemo da je oko njega prava misterija... Kako je zaista? Da li blefira? Da li je nedavno operisao koleno? Sa 37 godina, nije to isti teniser kao u najboljim danima, ali bih se uvek plašio da 'ukrstim rekete' sa nekim ko je pobedio sedam puta na Centralnom terenu Vimbldona.

Za Đokovića ovo nije ništa novo, on je bio u istoj situaciji da se pravda zbog povrede i na Australijan openu 2023. godine, kada je imao "pokidan" mišić trbušnog zida, pa je sve morao da dokazuje i snimcima od lekara.

Nesmisleni ljudi sa besmislenim pričama...

Autor: mondo.rs