Svaka volja naroda je glas Boga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć da će stanica Prokop u Beogradu biti otvorena 20. oktobra, a da ćemo, kako je rekao, dobiti metro 2028/2029. godine. 🚈

Vučić je, govoreći o izborima u Beogradu, rekao da je za njega svaka volja naroda glas Boga, dodajući da ako narod hoće da ima drugačiju upravu u prestonici može da ima, ali se istovremeno osvrnuo i na dosadašnje rezultate vlasti. 👇

- Ako narod kaže da Beograd na vodi, grad u gradu, nešto što je podiglo turističku ponudu, svi parkovi, sve biciklističke staze, obilaznica oko Beograda petlja oko Batajnice, brzi voz Beograd - Novi Sad, izgradnja metroa koja uskoro ulazi u svoju snažniju fazu, plate koje će u Beogradu već u decembru biti oko 1.100 evra nisu ozbiljni rezultati, plus sve ono što je obezbeđeno infrastrukturalno, komunalno i bira drugačije, ja nemam problem sa tim - rekao je Vučić, piše Pink.rs.

Navodeći da je još 1970. godine Branko Pešić najavio izgradnju Prokopa, Vučić je upitao da je to moralo da čeka "nekog Vučića" da se uradi.

- Pa 12 godina ste vladali, napamet vam nije palo, pa kad sam otvorio deset koloseka i šest perona, rekli ste nije to to, pa gde je stanica, pa evo sad je i stanica - rekao je Vučić.

Foto: Instagram.com/buducnostsrbijeav

Autor: Pink.rs