On je priznao da slobodan dan obično počinje zdravim doručkom

Po uzoru na kralja Čarlsa, njegov sin princ Vilijam, vojvoda od Kembridža, ima čudan raspored obroka u danu - jedan od njih preskače.

- Kralj ne ruča - bila je rana lekcija koju sam naučila kada sam bila na putovanju sa njim, a bila sam spremna da doručkujem ili ponesem nekoliko grickalica sa sobom kako bih pregurala dan”, ispričala je nedavno Čarlsova bivša sekretarica.

Zbog stotina javnih nastupa, gostovanja i putovanja u razne delove sveta, kraljevska porodica je razvila sopstveni raspored obroka koji ih održava sitim tokom celog dana. Princ Vilijam (41) je nedavno obelodanio da nema naviku da ruča, ali da su doručak i večera koje konzumira prilično obilni.

Tokom godina, videli smo Vilijama kako proba čudne deserte ili lokalne delikatese u mestima koje je posećivao, ali izgleda da nije od onih koji pune svoj tanjir kada se nađu u blizini švedskog stola. Umesto toga, radije se drži moderne verzije "engleskog doručka".

On je priznao da slobodan dan obično počinje zdravim doručkom koji se sastoji od dva jaja, tosta od celog hleba sa puterom, soka od jabuke i šolje čaja sa mlekom i šećerom.

Otkrio je, takođe, da mu je bio potreban kofein, pa morao da pije nekoliko šoljica kafe, jer su ga deca noću držala budnim. Princ je preuzeo navike svog oca kada je ishrana u pitanju, jer ni britanski kralj Čarls (74), takođe, ne ruča.

Autor: redportal.rs